Varmt välkommen till vårt hunddagis

 

Hos oss står din hunds välmående alltid i centrum. Här kan din hund göra allt den behöver för att må bra och ha roligt på dagarna. Träffa kompisar och leka på rummet, sträcka ut och gå på upptäcksfärd i de stora rastgårdarna, ta en tupplur i soffan, gräva i sandlådan eller bara strosa runt och må gott, helt i sin egen takt. 

Vi som driver dagiset har lång erfarenhet av hundar och gör allt för att främja deras naturliga beteende och skapa en lika lekfull som trivsam miljö.

Hemtrevlig och lekfull miljö

På vårt dagis har hundarna egen sovplats, blommor i fönstren och till och med utsikt över Vättern. Hundarna bor i rymliga rum tillsammans med andra hundkompisar som de trivs bra med. Rastning sker i vårt stora hägn eller i våra rastgårdar med möjlighet till olika slags aktivering. Naturligtvis är vår anläggning även godkänd och kontrollerad av Miljö- och Hälsoskyddskontoret.

Naturskönt område

Vårt hunddagis ligger i ett stort och ljust före detta vårdhem, ca 4 km från centrala Jönköping. Området är omgivet av grönska med naturen och Vätterns strand inpå knutarna. Från att ha varit ett ganska övergivet sjukhusområde från slutet av 80-talet, rymmer våra kvarter numera både förskolor, skola, äldreboende, studentboende och en smådjursklinik.

Jönköpings äldsta hunddagis

Vårt hunddagis öppnade redan hösten1996 och var då Jönköpings första hunddagis. I april 2004 tog de nuvarande ägarna Anna den Braver och Helena Florin över verksamheten. Både Anna och Helena har en gedigen hundutbildning och lång erfarenhet av hundar och hundträning. Vid sidan av hunddagiset driver de även en omfattande hundkursverksamhet, med ett rikt utbud av kurser för både nybörjare och mer avancerade deltagare. Sedan flera år tillbaka jobbar även hundpsykolog Eva på dagiset och är väldigt omtyckt av hundarna och deras hussar och mattar.

Ring oss gärna om du vill veta mer eller känn dig välkommen att titta in på ett personligt besök! 

PS: Ta gärna en titt i vårt fotogalleri, om du vill gå på husesyn och veta hur en vanlig dagisdag brukar se ut.

GretaGröngräset.jpg
Blir varm i hjärtat och minns med ett leende på läpparna vovvar, mattar, hussar och ni goa hundpedagoger Anna, Helena o Eva. Ni gör skillnad - kvaliten och bemötandet är bäst av det bästa.
— Suzanne Dios
Underbar personal! Min hund är lika lycklig varje gång han kommer till hunddagiset och jag känner mig alltid trygg med att lämna honom hos detta härliga gäng av hundar och personal.
— Annelie Ström
Bästa hunddagiset! Vår papillon Nobu har gått där nu i drygt 2 år! Kunnig och trevlig personal. Nobu älskar att få komma dit och det känns tryggt att lämna honom där. Rekommenderas varmt.
— Monica Li
Världens bästa hunddagis, med underbara “dagisfröknar”, som man verkligen kan lita på. Känner mig trygg om dagarna när jag vet att min ögonsten är hos Hunddagiset i Jönköping.
— Rebecca Larsson
Våra Cairnterriers har varit på Hunddagiset snart ett halvår och båda älskar det. De är helt exalterade på morgonen när vi lämnar samtidigt som dom är glada när vi hämtar!
— Ulf Alpteg
Dagishunden Lucas

Dagishunden Lucas

I sju år har vi nästan dagligen lämnat vår svansviftande “lille” (49 kg) schäferkille Lucas till detta underbara hunddagis med dess trygga, proffsiga och alltid vänliga personal.
Dessförinnan hade vi vår bortgångne svenska lapphund Sappo här i flera år.
Vi är supernöjda med all omsorg.
— Barbro och Nils-Göran Strömblad