Öppettider

Våra öppettider är måndag - fredag från kl 06.30 - 18.00.


Priser

Att ha sin hund hos oss på Hunddagiset i Jönköping kostar 2700 kr per månad oavsett hur mycket du väljer att utnyttja din plats.
Vi kan inte erbjuda deltidspris eller enstaka dagar
 


Vaccinationer och försäkringar

 

 

 

 

 

 

Inskolning

 

 

 

 

Personaltillgång

 Besök

 


Kundaktiviteter

 

 

Intresseanmälan till vår dagisköHantering av personuppgifter

Din hund måste vara veterinärvårdsförsäkrad och fullt vaccinerad för att vara hos oss på Hunddagiset.  

Din hund måste vaccineras mot tre sjukdomar: Smittsam leversjukdom (HCC), valpsjuka och parvo. Dessa är potentiellt dödliga virusinfektioner som vi i Sverige nästan lyckats utrota eftersom vi är så duktiga på att vaccinera våra hundar. Alla hundar ska vaccineras mot dessa tre sjukdomar vid ett års ålder och sedan vart fjärde år.

Vi rekommenderar också att man årligen vaccinerar sin mot kennelhosta.  Det är också bra att regelbundet använda någon form av medel mot loppor, löss och fästingar i förebyggande syfte.


Alla hundar som börjar på vårt dagis har en inskolningsperiod. När hunden är helt ny på dagiset får den först en inskolningsplats. Där får den i lugn och ro bekanta sig med miljön. De första dagarna rastas den också själv. När det har gått några dagar och vi tycker att hunden har bott in sig, får den träffa några kompisar ute. När det fungerar bra får den så småningom följa med kompisen in på rummet. Det ger en lugn och sansad inskolning som vi tycker fungerar bra. Under inskolningsperioden brukar vi också be dig som husse/matte att om möjligt korta dagarna något. Det är mycket intryck som ska tas in och hundarna brukar vara väldigt trötta den första tiden.


Under våra öppettider finns det alltid personal på plats och ser till att hundarna har det bra. Vi ser det som en självklarhet.


Hos oss är dagishundarnas mattar och hussar alltid välkomna att komma in och se hur hunden har det.
Varje år i september så håller vi dessutom öppet hus i samband med Hundens dag. Då får även allmänheten chans att se hur fint vi har det.


Minst ett par gånger per år träffas alla dagisets kunder. Vi går en gemensam promenad och sedan bjuder vi på fika. Under kvällen kan det också bjudas på pyssel eller någon annan hundig aktivitet.


Det är många som vill ställa sig i kö till vårt dagis. Vi har ett mycket begränsat antal platser och vill därför gärna att du tar personlig kontakt med oss för att ställa dig i kö. Ring oss eller boka tid för ett personligt besök. 


Från och med 25 maj 2018 behandlas personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR). Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att Hunddagiset i Jönköping lagrar och behandlar dessa. Hunddagiset i Jönköping lagrar personuppgifter i samband med inskrivning av hund på hunddagiset och anmälan till våra olika aktiviteter som till exempel kurs och träning samt utskick av nyhetsbrev.
Uppgifterna samlas in för att vi ska kunna nå dig med information före, under och efter våra aktiviteter samt under tiden du är dagiskund hos oss.

Vi som arbetar på hunddagiset har tillgång till hunddagisavtalet och deltagarlistor gällande kurser för att snabbt kunna kontakta dig som hundägare eller kursdeltagare vid behov.

De uppgifter vi behöver är namn, postadress, e-postadress och telefonnummer samt uppgifter gällande din hund. När vi anordnar prov och tävlingar behöver vi också ditt personnummer.

Du kan när som helst meddela oss om att du inte längre vill stå med i vår sändlista för nyhetsbrev
Om du vill få dina uppgifter raderade ska du lämna din begäran till adressen nedan. Tycker du att Hunddagiset i Jönköping/Dogedu hanterar personuppgifter på ett felaktigt sätt kan du klaga till Datainspektionen.

Hunddagiset i Jönköping
Ebba Ramsays väg 106
553 10 Jönköping