Jönköpings Hunddagis

Varmt välkommen till Hunddagiset i Jönköping. Hos oss står hundens välmående alltid i centrum. Här har hundarna egen sovplats, blommor i fönstren och till och med Vättern-utsikt!  

Hundarna bor antingen med andra hundar i rymliga rum eller själva i en egen box, beroende på vad de trivs bäst med. Rastning sker i vårt stora hägn eller i våra rastgårdar med möjlighet till olika slags aktivering.  Vi som driver dagiset har lång erfarenhet av hundar och gör allt för att främja deras naturliga beteende och skapa en lika lekfull som hemtrevlig miljö.

Vårt hunddagis ligger i ett stort och ljust f.d. vårdhem ca 4 km från centrala Jönköping. Området är omgivet av grönska med naturen och Vätterns strand inpå knutarna.Området där dagiset ligger är ett sjukhusområde som efter att ha varit ganska övergivet från slutet av 80-talet, numera rymmer både hunddagis, förskolor, skola, äldreboende studentboende och en smådjursklinik.

Hos oss har hundarna egen sovplats, blommor i fönstren och till och med Vätternutsikt! Hundarna bor antingen med andra hundar i rymliga rum eller själva i en egen box, beroende på vad de trivs bäst med. Rastning sker i vårt stora hägn eller i våra rastgårdar med möjlighet till olika slags aktivering.

Dagiset öppnade hösten 1996 och var då Jönköpings första hunddagis. Anna och Helena  tog över dagiset 1 april 2004.. Anna och Helena har en gedigen hundutbildning och lång erfarenhet av hundar och hundträning. Hundpsykolog Eva har jobbat hos oss i flera år nu och är väldigt omtyckt av både oss, hundarna och deras hussar och mattar.

Naturligtvis är vår anläggning godkänd och kontrolleras regelbundet av Miljö- och Hälsoskyddsmyndigheten.

För mer info ring gärna, eller känn dig välkommen att titta in!

Ta gärna en titt i vårt galleri, om du är nyfiken på att vet mera om hur en vanlig dag hos oss brukar se ut.